Categorie archief: Geen categorie

Nieuwjaarswensen 2020

Beste Aikido vrienden

We wensen iedereen fijne en warme feestdagen toe 🎄. We hopen al onze aikidovrienden ook in 2020 op de tatami heen en weer te gooien 😅.

2019 was alvast een geslaagd jaar. Stephan en Frederik behaalden hun shodan, Filiep en Lieven hebben hun 3e dan (sandan) behaald 🎖. Begin augustus vierden we het verrassingsfeest voor Rudy’s 75e verjaardag 🥂🍾 . Een week later hebben enkele van onze leden de summercamp met Miyamoto Shihan en Christian Tissier Shihan gevolgd. Dit bleek een heel verrijkende ervaring te zijn. In oktober mochten we een TC stage ontvangen in Brugge en 2 weken later mochten we onder de vlag van de Belgian Aikikai Mitsuteru Ueshiba ontvangen en van dichtbij ervaren. Tot slot hadden we begin november Claude Pellerin shihan op bezoek voor zijn jaarlijkse stage te Brugge.

In 2020 willen we verder inzetten op onze jeugdwerking, andere leden voorbereiden op een examen, jaarlijkse stages organiseren en blijven volgen, inzetten op de vriendschappen met andere clubs, werken aan de kihon en vooral veel trainen om onze geest te verfijnen en ons lichaam te versterken.


Een fijn kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst
vanwege alle leden van Aikido Brugge