JEUGDWERKING

Bij ons kunnen de kinderen starten vanaf 8 jaar, We trainen op zondagochtend van 10u30 tot 12u.

Er zijn voor de jeugd en volwassenen geen vaste instapmomenten voorzien. Iedereen kan op elk moment 2 proeflessen komen volgen. Meedoen kan in het begin gewoon in losse sportkledij. Direct een pak (Gi) aanschaffen hoeft dus niet. Voor +/-€30 kan je later een degelijk pak aanschaffen bij Decathlon.

Aikido kent geen competitie, de enige strijd die men aangaat is die met zichzelf. De persoonlijke weg (do) wordt het voornaamste focuspunt, niet het resultaat. Er is geen enkele druk op prestatie. Iedereen gaat op zijn eigen tempo vooruit. Aikido is geen “oplossing” voor om het even wat. Het vraagt veel discipline als je het onder de knie wil krijgen, de interesse ervoor moet op de eerste plaats staan, dan komt het plezier in het bewegen.
Kom eens langs en kijk wat we doen. Een beleving doet meer dan duizend woorden. Het is onze ervaring dat kinderen die willen proberen die dag best wat vroeger komen. De drempel om op de mat te komen wordt op dan wat kleiner. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.