Info & inschrijving

Ieder kind is welkom vanaf de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. De lessen gaan door op zondagochtend van 10u30 – 11u30 (bekijk zeker de kalender voor uitzonderingen en vakantieperiodes). Wie wil kan op zondag van 11u30 tot 12u00 nog een half uur verder trainen. We bieden deze mogelijkheid aan omdat de volwassenen op zondagochtend trainen tot 12u00. Na een korte pauze wordt de les na enkele minuten hervat.

LOCATIE:

Sport Vlaanderen Brugge
Nijverheidsstraat 112
8000 Brugge
VECHTSPORTZAAL

Elk kind kan steeds beginnen met 2 gratis proeflessen. Om je kind in te schrijven kan je voor of na de les terecht bij Stefhan.

Lidgeld + verzekering bij FROS voor een volledig jaar kost € 98

Graag het Verzekeringsdocument VAV laten invullen door uw huisarts
en terugbezorgen aan Stefhan

Belangrijk om weten:

 * Je kan op ieder moment van het jaar inschrijven
 * Je kan een deel van het lidgeld terugbetaald krijgen via uw mutualiteit (open de link)
CM
OZ
Partena
VNZ
Bond Moyson

*Als ouder ben je meer dan welkom om samen met je kind mee te trainen. Je kan er ook voor kiezen om met de volwassenen mee te trainen.

* Alle kinderen mogen deelnemen aan de stages die georganiseerd worden door onze club of onze federatie de Vlaamse Aikido Vereniging. Meer info hierover zal u steeds via mailing krijgen of is terug te vinden op de website

 * Tijdens de zomervakantie wordt er door de jeugd en volwassenen enkel getraind op donderdagavond van 19u30 – 21u30. Wie wil kan hierbij aansluiten onder begeleiding van een volwassene of in overleg met de lesgevers van de KIDS CLUB.

* Studenten kunnen bij ons ook terecht via de Sport Na Schoolkaart